Event & Mind by Tímea Darázs

A rendezvényszervezés több mint egy szakma! Igazi elhivatottságot, precizitást, kreativitást, rugalmasságot, nagyfokú problémamegoldó képességet és empátiát igényel!
Minden rendezvény egyedi, ezért odafigyelésre és gondoskodásra van szüksége! Nagy lelkesedéssel fordulok minden feladathoz amely kihívást és kreativitást jelent, legyen az egy kisebb családi esemény, az álomesküvő vagy egy céges projekt!

A rendezvények és esküvők világában szerzett több mint 15 éves tapasztalatom segít abban hogy csapatommal összehangoljuk ügyfeleink kívánságát és igényeit a mai kor modern lehetőségeivel, hogy létrejöhessen egy olyan ESEMÉNY és ÉLMÉNY mely megrendelőinket és minket is büszkeséggel tölt el. Működésünk óta több száz üzleti és magánrendezvényt szerveztünk különféle témákban, különböző partnereinkkel hazánkban és külföldön is.

Filozófiánk: Hiszünk benne, hogy a rendezvényszervezés művészet! Szakemberek összehangolt munkájából születő harmónia, mely minden érzékszervre hat! Minden rendezvény egyedi és megismételhetetlen! Ezért fontos a megfelelő tapasztalattal rendelkező szakemberek és rendezvényszervezők munkája, az ügyfelek igényeinek megismerése, és a kreatív gondolkodás.
 

Miért érdemes minket választani?

Erre számíthatsz ha velünk dolgozol

Kreativitás

Precizitás

Környezettudatosság

Rugalmasság


Ügyfeleink mondták

"Köszönjük a kiváló közreműködést a cég karácsonyi ünnepségének megszervezésében. A kollégák imádták a helyszínt és a casino programokat. Az ételek is igazán finomak voltak.
Reméljük a jövőben még lesz lehetőségünk a közös munkára!
Üdvözlettel:
Éva"
"Szia Timi!
Köszönjük a csütörtöki csapatépítő megszervezését! Nagyon jól érezték magukat a kollégák.
Szuper volt a helyszín és a programok is! Külön köszönöm, hogy gondoltatok a laktóz- és gluténérzékeny valamint a vegán kollégákra is!
Örülök, hogy újra veletek dolgozhattunk!
Jövőre is számítunk rátok és remélem karácsonykor is találkozunk!
Kati"


 
Kedves Mindenki!
Ezúton szeretnénk mégegyszer megköszöni esküvőnk megszervezését! Igazán színvonalasra sikerült miden és ez a ti közreműködésetek nélkül nem jöhetett volna létre!
Bátran ajánlunk majd titeket a barátoknak és ismerősöknek!
Bea és Gábor"
"Kedves Tímea!
Szeretnénk megköszönni a kiváló szervezést, a keresztelőn felszolgált finom falatokat és italokat, de mindenek előtt a nagyon kedves, udvarias szolgálatkész és barátságos munkatársakat!
Üdvözlettel 
Mária és Péter"
"Szia Timi!
Köszönöm a munkátokat és hogy megismerhettelek! Egy örök emlék marad az esküvőnk! Miden elképzelésemet valóra váltottátok sőt túl is szárnyaltátok!! Imádlak titeket!
Cintia
"Kedves Timi!
Még egyszer nagyon köszönünk mindent!
Mindenkinek nagyon ízlettek az ételek, és nagyon szép volt a terítés is. Mi különösen örültünk, hogy sikerült a mi kis dekorációinkhoz illő abroszt, futót szerezni. Így a fényképeket visszanézve újra látjuk, hogy milyen szuper volt minden.
Köszönjük a kedvességeteket, hogy mindig próbáltatok megoldásokat keresni, hogy olyan különleges legyen a mi napunk, amilyennek elképzeltük!
További sok sikert kívánunk a jövőben!
Andi, János, Barnus, Bundi"
"Kedves Event & Mind!
Köszönjük a fantasztikus céges partyt, ami nélkületek nem valósulhatott volna meg! A kollégák csupa pozitív véleménnyel kerestek meg, külön kiemelve a mennyei falatokat, az udvarias és moslygós munkatársakat és az ízléses dekort. Minden elképzelésünket felülmúltátok!
Legközelebb is biztosan hozzátok fordulunk!
Köszönjük!"