Rendezvényszervezés
A tervezéstől a kivitelezésig veletek vagyunk, hogy a rendezvény minden részlete az elképzeléseitek szerint alakuljon és vendégeitek is remek élményekkel távozzanak
Egy  rendezvény több mint egy esemény!
Hiszünk abban, hogy az innováció és kommunikáció a XXI. század legfontosabb alkotóelemei!
A rendezvény pedig nem más mint egy tökéletes kommunikációs eszköz mellyel célba juttathatod üzeneted partnereid és kollégáid felé a legújabb és legmodernebb eszközök és szolgáltatások segítségével. Legfőbb motivációnk, hogy partnereink számára mindig elegáns és eredeti megoldásokat biztosítsunk. Szeretjük ha nem csak nekünk de megrendelőink számára is örömteli a rendezvény szervezésének időszaka és közösen alkothatunk valami igazán emlékezeteset, legyen szó céges rendezvényről vagy privát eseményről!
Mindezek mellett törekszünk a környezettudatos megoldások alkalmazására, hiszen fontos számunkra, hogy aktív részesei legyünk a társadalmi felelősségvállalásnak és munkákkal hozzájáruljunk környezetünk megóvásához!
 Teljes körű rendezvényszervezés profi és egyedi megoldásokkal az alábbi területeken
PRIVÁT ESEMÉNYEK

Családi és baráti összejövetelek, születésnapok és évfordulók, babaváró vagy csak egy jó kerti party... segítünk, hogy ne okozzon problémát a rendezvényszervezés és nektek csak a pillanatot kelljen élveznetek!

ÜZLETI RENDEZVÉNYEK
 
Akár partnereitek, akár kollégáitok számára szerveztek rendezvényt, ránk számíthattok a teljes körű szervezésben! Rendezvényszervezőink  igazán különleges eseményeket és stresszmentes szervezést biztosítanak!

 
KREATÍV MŰHELY

Üzleti vagy privát rendezvények egyedi, kreatív koncepciójának kidolgozásában is állunk rendelkezésetekre! Dekorációtól a vendéglátáson át, mindenben megvalósítjuk az egyedit számotokra!

Konferencia

Partnertalálkozó

Családi nap

Csapatépítő

Céges parti

Catering szolgáltatás

Gálavacsora

Event styling

Sajtótájékoztató

privát események

Protokoll események

Roadshow

Ajánlatkérés

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!