Rendezvényszervezés-Esküvőszervezés-Catering

Event&Mind

Kapcsolat


Event&Mind Rendezvényügynökség

Iroda: 

1071 Budapest Városligeti fasor 35/a

Darázs Tímea - Rendezvény Igazgató

Telefon:

+3670/884-24-24

E-mail:

info@eventandmind.hu

Web:

www.eventandmind.hu

Facebook:

www.facebook.com/eventandmind/


Kiemelt helyszíneink

 

Ádám Villa

Az Ádám Villa ideális rendezvényhelyszín kisebb létszámú esküvőkre, konferenciákra, céges eseményekre. Elegáns és hangulatos épület a város szívében, a Hősök Tere szomszédságában. A villa csendes, parkos kertben áll, az épület mögött parkoló is található. Az Ádám Villa egy vendégváró előtérrel és két külön rendezvényteremmel rendelkezik, így számtalan megoldást biztosít a rendezvények megvalósításához.

 


 

Anna Tanya

Törökbálint mesés zöldövezetében, rusztikus külső- és belső helyszínekkel várja a romantikus esküvőre vágyó párokat, az aktiv kikapcsolódást választó cégeket csapatépítésre vagy partnertalálkozóra. A tanyához tartozó lovarda és környezete kiválóan alkalma több 100 fős rendezvények megszervezéséhez.

 

 


 

Center Konferencia Központ

A Váci úton található konferencia központ remekül megközelíthető gépjárművel és tömegközlekedéssel is. A modern beépített technikával ellátott termek mindegyike rendelkezik természetes fénnyel. A nagyterem széksoros elrendezésben 150 fő befogadására alkalmas. A terem 3 különálló helyiségre szeparálható, így külön is bérbe vehető.

 


 Centrál Kávéház

Tradíció és korszerűség. Tisztelet a hagyományoknak, nyitottság az újra. Ez jellemzi a Centrál Kávéházat. A gyönyörű és elegáns épület kiváló helyszínt biztosít konferenciák, sajtótájékoztatók, céges- vagy magán ünnepségek számára. 

 

 

 

 


Festetics Palota

Az épület tökéletesen restaurált történelmi terei és belső udvara egyedülálló szépségű rendezvényhelyszín. A palota kisebb termei esküvő esetén alkalmasak a polgári szertartás megtartására a Tükörterem pedig az esküvő utáni ünnepség megszervezésére. A termek elrendezéséből adódóan az épület kiválóan alkalmas gálavacsorák, konferenciák, koncertek megszervezésére is.

 Flashback Stúdió

Az ipari hangulatú, modern helyszín rendkívül sokoldalúan használható. Az egykori Óbudai Harisnyagyár épületében található rendezvényterem hatalmas ablakaival, látszó téglafalaival, ipari oszlopzatával, különleges loft-hangulatot teremt akár, esküvőhöz, konferenciához, sajtótájékoztatóhoz, bulihoz vagy esküvőhöz. Az épület környék nincs hangkorlátozást, így kifejezetten alkalmassá teszi a helyszín zenés események megrendezéséhez.

 


 

Gödöllői Királyi Kastéy

A festői szépségű parkal körülölelt, történelmi hangulatú épület, igazi romantikus esküvőhelyszín akár nagyobb létszámú násznép számára is. A kastély termei és a park kiváló helyszínek a polgári szertartás és az azt követő ünnepség megtartásához. A helyszín jellegéből adódóan ideális protokol események, gálavacsorák és konferenciák megszervezéséhez.

 


Hadtörténeti Múzeum

Budapest egyik legreprezentatívabb helyszíne, a Budai Várban található a magyar kulturális élet egyik leglátogatottab intézménye a Hadtörténeti Intézet és Múzeum. Jellegzetes klasszicista épület, mely kedvelt esküvői helyszin azok számára, akik a Várban képzelik el a nagy napot. Az épület belső udvara igazán hangulatossá teszi az ünnepségeket a nyári hónapokban. A helyszín egész évben alkalmas koncertek, konferenciák, vacsorák rendezéséhez.

 

 


Hello Baby

Fiatalos, lendületes, modern, a lehetőségek igazi tárháza! Több száz fő befogadására is alkalmas, termei remekül alakíthatóak a különféle igényeknek megfelelően, legyen szó ültetett vacsoráról, állófogadásról, csapatéptő eseményről. Elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. 

 

 


Károlyi Palota

A Károlyi Palota egy klasszicista épület Budapest belvárosában. Adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas konferenciák, vacsorák, partnertalálkozók megrendezéséhez. A több rendezvényteremmel rendelkező épület, termei külön is bérelhetők.

 Kiscelli Múzeum

Igazi mesebeli helyszín, csendes budai környezetben. A romantikus hangulatú templomtér rendkívül jól dekorálható, így a menyasszonyok egyik kedvenc helyszíne. A külső- és belső udvarok alkalmasak a vendégek fogadására és az esküvői ceremóniák megtartására. Az ijfú párokon kívül azon cégek részére ajánljuk, akik különleges helyszínen szeretnék vendégül látni partnereiket, dolgozóikat.

 


Nagytétényi Kastély

Szélesre tárta kapuit a rendezvényhelyszínek iránt érdeklődők felé a felújított Nagytétényi Kastély. A település legreprezentatívabb épülete a Száraz - Rudnyánszky Kastély, mely kiválóan alkalmas esküvők, családi - és céges rendezvények lebonyolítására. Ódon környezetben csend és nyugalom, egy hektáros díszpark, ingyenes parkolás várja az ide érkező vendégeket.

 


NDustrial Studios

Igazán egyedi stílusú, kisebb létszámú rendezvényekre alkalmas helyszín. Három különböző hangulatú teremmel rendelkezik, melyek egymástól erősen eltérnek, mágis egységet alkotnak az ipari design vonala mentén. Kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. Remek helyszín sajtótájékoztatónak, kisebb konferenciákank, workshopoknak, privát eseményeknek.

 


 

Podmaniczky Kastély

A 2012-ben felújított kastély egész területe alkalmas a legkülönbözőbb típusú rendezvények, színházi elóadások, koncertek, valamint tréningek befogadására. A konferencia terem a dísz terem, a kisebb szekciótermek az egyedülállóan szép kert kitűnően szolgál ki minden igényt.

 

 


Sugár Mozi

A főváros egyik legforgalmasabb csomópontján található helyszín tömegközlekedéssel és autóval is kiválóan megközelíthető. A legmodernebb hang-, fény-, és vetítéstechnikával felszerelt Sugár Mozi kiválóan aklmas ksebb vagy nagyobb létszámú konferenciák megrendezéséhez. A Mozi adottságainak köszönhetően a helyszín teljes egészében a megrendelő arculatára szabható.