Rendezvényszervezés-Esküvőszervezés-Catering

Event&Mind

Rendezvényszervezés-Esküvőszervezés-Catering

Kapcsolat


Event&Mind Rendezvényügynökség

Iroda: 

1071 Budapest Városligeti fasor 35/a

Darázs Tímea - Rendezvény Igazgató

Telefon:

+3670/884-24-24

E-mail:

info@eventandmind.hu

Web:

www.eventandmind.hu

Facebook:

www.facebook.com/eventandmind/

Instagram:

event_and_mind


Rólunk

Az Event & Mind Rendezvényügynökség célja, hogy összehangolja ügyfelei kívánságát és igényeit a mai kor modern lehetőségeivel, hogy létrejöhessen egy olyan ESEMÉNY és ÉLMÉNY mely megrendelőinket és minket is büszkeséggel tölt el. Működésünk óta több száz üzleti és magánrendezvényt szerveztünk különféle témákban, különböző partnereinkkel hazánkban és külföldön is.

A rendezvényszervezés területén szerzett több mint 10 éves tapasztalatunknak köszönhetően kreativitásunkkal, dinamizmusunkkal, precizitásunkkal, és a tökéletességre való folyamatos törekvéssel igyekszünk kiszolgálni megrendelőink igényeit, legyen szó üzleti rendezvényről, privát eseményről vagy esküvőről. 

Filozófiánk: Hiszünk benne, hogy a rendezvényszervezés művészet! Szakemberek összehangolt munkájából születő harmónia, mely minden érzékszervre hat! Minden rendezvény egyedi és megismételhetetlen! Ezért fontos a megfelelő tapasztalattal rendelkező szakemberek és rendezvényszervezők munkája, az ügyfelek igényeinek megismerése, a kötséghatékony és a kreatív gondolkodás.

Ajánlatkérés

Űrlapunk segítségével könnyen kérhet tanácsot szolgáltatásainkról. Küldje be űrlapunkat és kollégánk 24 órán belül felkeresi Önt

Ajánlatkérő neve *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Üzenet::

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!